Kvalitetsfrukt till din arbetsplats

Mer frukt och grönt till folket!

Visste du att vi bör äta 500 gram frukt och grönt varje dag för att må bra? Det motsvarar till exempel tre frukter och två stora nävar grönsaker. Varje dag. Så ge era medarbetare en hälsosam boost av vitaminer, fibrer och antioxidanter – bjussa på färsk frukt!
 
Convini hjälper er att få den fräschaste och godaste frukten i stan, smidigt och tryggt levererad direkt till er arbetsplats (ännu så länge enbart i Stockholm och Malmö).

Första fruktlådan gratis!
Sortiment

Vilken fruktlåda väljer ni?

Ni kan självklart välja mellan flera olika fruktlådor. Alla kan fås i olika storlek och ni kan även välja att få 100% ekologisk frukt. När det gäller bananer behöver ni inte välja – vi erbjuder endast ekologiska bananer. Bananer brukar förresten vara poppis på många arbetsplatser så självklart kan du välja att beställa extra!

Om ni vill levererar vi fruktlådan till er reception eller så bär vi in den och lägger upp fint i skål eller på fat. Vi kan även ta hand om den frukt som blivit över och se till att den kommer till nytta eller återanvänds. Ni bestämmer helt enkelt det upplägg ni tycker passar bäst!

yellow ring

Våra fruktlådor

Guld

Den mest lyxiga fruktlådan på marknaden! 

Innehåller alltid ekologiska bananer, två sorters äpplen, päron, vindruvor och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor. Vi toppar med färska bär som jordgubbar, hallon, björnbär och blåbär samt exotiska frukter såsom litchi, rambutan, physalis, kiwi och passionsfrukt.

Guldlådan finns självklart som ekologiskt alternativ (med reservation för att om kvalitet eller tillgång inte är bra nog så ersätter vi med konventionellt odlad frukt).

Silver

Fruktlådan för er som vill ha vindruvor på toppen!

Innehåller alltid ekologiska bananer, två sorters äpplen, päron, vindruvor och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor.

Silverlådan finns självklart som ekologiskt alternativ (med reservation för att om kvalitet eller tillgång inte är bra nog så ersätter vi med konventionellt odlad frukt). 

Brons

Fruktlådan för er som vill ha riktigt bra frukt, till ett riktigt bra pris!

Innehåller alltid ekologiska bananer, två sorters äpplen, päron och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor.

Bronslådan finns även som 100% ekologiskt alternativ (med reservation för att om kvalitet eller tillgång inte är bra nog så ersätter vi med konventionellt odlad frukt).

Beställ färsk frukt till jobbet redan idag

Att få färsk frukt till jobbet är superenkelt! 

Våra fruktexperter hjälper er tillrätta. Dom kan allt om frukt och hjälper er att skräddarsy bästa tänkbara upplägg för just er arbetsplats.

Hos oss är den första fruktlådan alltid gratis! Så, varför vänta..?

 

IMG_9212
Flexibla lösningar

Du bestämmer - vi levererar!

Hos Convini är det våra kunder som bestämmer. Ni bestämmer vilken veckodag och vilken tid ni vill ha er frukt levererad. Och, ni kan tryggt lita på att vi kommer när vi ska. Självklart väljer ni just er sortimentsmix och de eventuella tillval som passar er bäst.

Vi är flexibla till tusen och ordnar ett fruktupplägg som passar just er arbetsplats.

Vill ni ändra, öka eller minska er leverans? Inga problem! Det går hur bra som helst ända fram till kl 12 dagen före utsatt tid.

Med hållbarhet i fokus

Alltid ekologiska bananer

Hållbarhet är en hjärtefråga för oss. Som exempel erbjuder vi inget annat än ekologiska bananer. Och du kan självklart välja att allt innehåll i din fruktlåda är 100% ekologiskt.

Utbudet anpassas efter säsong och vi väljer svensk frukt så långt det är möjligt. Vi levererar frukten i stapelbara lådor med lock istället för i korgar. Då blir transporterna mer effektiva och det minskar vår klimatpåverkan. All returfrukt tas om hand och ges till välgörenhetsorganisationer som Stadsmissionen eller Maskrosbarn eller blir till biogas eller juice. Inget slängs – grymt bra, eller hur?

Våra vanliga frågor & svar om frukt

Första fruktlådan gratis!

Vi vill att så många som möjligt ska prova på vårt frukterbjudande. Därför ger vi er den första lådan helt gratis och självklart utan förpliktelser. Fyll i formuläret bara, så ordnar vi det!