Kaffemaskiner för företag

Kontakta oss

Kaffemaskiner för företag

Kaffemaskiner för alla arbetsplatser

Är ni, liksom vi, kaffenördar på er arbetsplats? Eller har ni speciella krav på vilken kaffelösning ni vill ha? Inga problem! Vi har allt från italienska handbyggda espressomaskiner till de senaste helautomatiska kaffeautomaterna, som fixar allt från en krämig cappuccino till en perfekt färskbryggd slät kopp bryggkaffe, självklart från färskrostade och nymalda bönor.

Vi erbjuder såklart kaffemaskiner för företag i olika storlekar. Allt från mer avancerade kaffemaskiner som gör jobbet på de större arbetsplatserna, till de lite mindre som passar det lilla kontoret. Vi skapar även ert eget inhouse café med er egen barista om så önskas. Ingenting är omöjligt för oss. Det här har vi pysslat med i över 25 år..! 

Våra maskinleverantörer

Kaffemaskiner för alla behov

Oavsett era behov; antal anställda, önskemål om bryggkaffe, krämiga cappuccinos, mjölkskum gjord på havremjölk eller maskiner av en viss typ av design - vi har garanterat den kaffemaskin som passar just er! För, vi brukar säga att de enda kaffemaskiner vi inte kan erbjuda till er som företag, är de som inte håller måttet. Vi samarbetar enbart med de absolut bästa tillverkarna av kaffe- och espressomaskiner som finns på marknaden. Det viktigaste för oss är att vi tillsammans med er hittar just den kaffemaskin som passar ert företag och era behov som bäst. 

Våra kaffemaskiner

Kaffemaskiner i världsklass

Hos oss hittar du alltid det senaste på marknaden inom kaffemaskiner och espressomaskiner för företag. Kaffemaskiner med smakfull design som underlättar för dig som användare och samtidigt ger en trevligare upplevelse med moderna touchskärmar och en inbjudande kommunikation. Med en mjukvara som automatiskt kalibrerar smakparametrarna, levererar vi en kaffeupplevelse över det vanliga. Med våra kaffemaskiner för företag får du:
 
  • Ett bättre första intryck av er som företag
  • Cafékänsla och ökad trivsel på arbetsplatsen eller kontoret
  • Kaffemaskiner som skummar både färsk- och växtbaserad mjölk med baristakvalitet
  • Automatiska och lätthanterliga rengöringsprogram
  • Stora och användarvänliga touchskärmar
  • Smakcertifierade recept för bästa möjliga kaffeupplevelse
  • Stort urval av kaffedrycker på menyn
  • Hållbara kaffemaskiner i återvunna material
 
Vi vill att du ska kunna njuta av lika gott kaffe på jobbet som på ditt favoritcafé på stan. Så, låt oss  skapa en kaffelösning i världsklass som får era medarbetare att längta till jobbet!

Kontakta oss
yellow ring

Välkommen in på en kopp

Att bestämma sig för en kaffelösning är mycket enklare om man får klämma, känna och framförallt smaka. Därför rekommenderar vi alltid ett besök i något av våra showrooms i Stockholm, Göteborg och Malmö. Så, varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor eller funderingar eller om du vill titta förbi på en riktigt schysst kopp kaffe!

 

Låt oss berätta mer!

Nyfiken på att testa en kaffemaskin som garanterat krossar era förväntningar? ☕

Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa tänkbara kaffelösningen för just din arbetsplats, dessutom med smakgaranti. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!