Vatten på jobbet

Vatten på jobbet

Låt oss hjälpa er boosta er vätskenivå

En vattenautomat på jobbet ger tillgång till fräscht kolsyrat och filtrerat vatten, 24/7. Vi minskar dessutom på hanteringen av återvinning och sophantering, med det stora pluset att vi på samma gång sparar vår miljö. En win-win-win helt enkelt! Genom att erbjuda ett riktigt gott, väl kylt och filtrerat vatten på jobbet hjälper vi dessutom våra medarbetare till en bra vätskenivå. Vilket är livsviktigt för att vi ska kunna nå vårt bästa jag. Visste du att vi bör dricka minst 8 glas vatten per dag? 

 

Kontakta oss
blue ring

Vatten på jobbet

En vattenlösning på er arbetsplats kan se ut på flera olika sätt. Det vanligaste är att ha en snygg och smidig vattenkran där själva kylaggregatet placeras dolt i ett underskåp. Vi erbjuder även fristående vattentorn i snygg design som går att placera på valfri plats, så länge det finns tillgång till vatten och el. Att ha tillgång till kallt och kolsyrat vatten på jobbet är både lyxigt och bra för hälsan!

 

Jag vill veta mer!

Vatten - i två steg

1

Ni väljer

Vill ni ha ett fristående vattentorn eller en snygg kran inbyggd i bänken? Stilla eller kolsyrat vatten? valet är ert!

2

Vi installerar

Vi installerar snabbt och enkelt och ser sedan till att er vattenlösning flyter på som rinnande vatten (ursäkta vitsen, men vi kunde inte låta bli.

Frågor & svar

Kontakta oss och boosta vätskenivån på ert jobb!

Vi hjälper dig gärna till en vattenlösning som passar din arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!