Sinneschysst jobbkaffe

Great place to fika!

Varför inte låta ett gäng kaffenördar som oss ta hand om kaffet på er arbetsplats?! Oavsett om ni vill dricka gott bryggkaffe, hantverksrostat kaffe från lokala kafferosteriet eller fluffiga cappuccinos - vi hjälper er! Vi skräddarsyr en kaffelösning för just era behov, baserat på en grundlig behovsanalys. Alltid. 

Våra certifierade baristor tar sen hand om er och ser till att ni får stans bästa kaffe på jobbet! Dessutom kan ni lita på vår snabba och personliga service så snart ni behöver. Så ge dina kunder och medarbetare en riktigt schysst kaffeupplevelse - en garanterad snackis!

 

Hållbarhet

Fika med gott samvete

År 2025 ska vi vara klimatpositiva. Men redan idag erbjuder vi hållbara och långsiktiga kaffelösningar, som gör gott både för dig, ditt företag och vår planet. Förutom fossilfria transporter erbjuder vi självklart hållbart certifierade både teer och kaffe. Vi stöttar utvalda hållbarhetsprojekt och erbjuder kaffemaskiner byggda i återvunna material, med energisparläge som standard. Vår Master Barista Matte är dessutom först i Sverige att bli certifierad i Coffee Sustainability Program.

 

Vårt hållbarhetsarbete

Kaffeinspiration

Vår värld av kaffe

Kaffet är en viktig del i mångas liv, men långt ifrån alla har inblick i kaffets värld när det kommer till ursprung, kvalitet och hantverk. Vi delar väldigt gärna med oss av vår kunskap genom allt i från föreläsningar, kaffeprovningar och baristaevents till enkla och smarta tips på hur du kan lyckas få till ett godare och mer hållbart kaffe, både på jobbet och hemmakontoret. På vår blogg kan du läsa mer. Välkommen in! 

 

Kaffeinspiration på bloggen

Nyckeln till det starka samarbetet bottnar i den serviceanda och det engagemang som Convinis medarbetare står för.

 

KAJ TEKARI  
Facility Manager, Microsoft

 

Se våra kundcase

 

Några av våra nöjda kundföretag

Populära kaffemaskiner

Se fler kaffemaskiner

Kaffe på jobbet i 3 steg

1

Behovsanalys

Tillsammans med er tar vi fram vi en perfekt fikalösning som passar ert företag och era behov.

2

Vi installerar och kalibrerar

Våra baristacertifierade och meriterade tekniker installerar er nya fikalösning och finjusterar recepten för bästa möjliga smakkvalitet, det kallar vi smakcertifierat kaffe!

3

Schysst kaffe på jobbet

Nu kan ni luta er tillbaka och låta både medarbetare och kunder njuta av kaffe i världsklass.

Kontakta oss

Kaffeknappen - en viktig del av vårt DNA

Sedan 2018 ingår varumärket Kaffeknappen i Convinifamiljen. Kaffeknappen är enligt många originalet på kaffemarknaden. Det var en av de allra första aktörerna i vårt land att servera riktigt schysst baristakaffe på kontor, redan för +25 år sedan!! Numera ingår Kaffeknappen med sin sylvassa kaffekompetents och höga servicenivå i Convinis DNA. Något vi är väldigt stolta och glada över! Så, med Convini på jobbet får du numera marknadens mest kompetenta helhetslösning för BÅDE mat OCH kaffe till din arbetsplats. Bra va?

 

Frågor & svar

Här hittar du oss

Huvudkontor Stockholm

Industrivägen 7

Postadress:
Box 1072, 171 22 Solna

Kundtjänst:
0200-33 35 35 

Till Convinis visselblåsarkanal

Sollentuna

Sidensvansvägen 8
192 55 Sollentuna

Göteborg

August Barks gata 26
421 32 Västra Frölunda

Malmö

Krusegatan 34
212 25 Malmö

Berlin

Convini Deutschland GmbH
Sachsenhausener Straße 23a

16515 Oranienburg

Sinnesschysst kaffe på just er arbetsplats? ☕

Vi finns här och hjälper dig gärna vidare till ett sinnesschysst kaffe på jobbet! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

yellow ring