Convini på jobbet

Kontakta oss

A great place to work!

Det moderna kontoret är inte längre bara en arbetsplats, utan även en viktig mötesplats kollegor emellan. De små detaljerna som får människorna att verkligen trivas och vilja vistas på sitt arbete har blivit oerhört viktiga och kraven som ställs är höga. Inte minst på att det finns ett riktigt schysst kaffe på jobbet!
 
När vi väl åker in till jobbet för att arbeta, gör vi det även för att träffa våra kollegor över en kaffe eller för att ta en lunch tillsammans. Mötet på jobbet har blivit allt viktigare. Vi tror därför att smidig tillgång till både gott kaffe och fräsch mat på jobbet kommer att bli än mer avgörande på framtidens arbetsplatser. 
 
Oavsett om du är ute efter det bästa kaffet i stan, en egen minibutik med fräscha luncher, drycker och snacks, färsk frukt, kylt vatten eller något annat gott - så hjälper vi gärna till!
 
 
Jag vill veta mer!
 
 

yellow ring

Första intrycket

Genom att servera en krämig cappuccino eller ett hantverksrostat kaffe från det lokala kafferosteriet, skapar ni de bästa förutsättningarna för ett bra möte och en trevlig helhetsupplevelse både för era medarbetare och era kunder. För, mötet börjar inte i ert konferensrum. Det börjar oftast vid kaffemaskinen, där och då skapas det första intrycket av er som företag och varumärke.

Så, se till att skapa de bästa förutsättningarna både för mötet och för er relation, genom att bjuda på en riktigt god kopp kaffe på jobbet! 

Smarta kaffemaskiner

Våra högteknologiska kaffemaskiner skapar förutsättningar för ett bekymmersfritt kaffe på jobbet, med baristakvalitet! Vad menar vi med det? Jo, med våra uppkopplade kaffemaskiner kan vi både förebygga driftstörningar och proaktivt lösa problem innan du ens visste att dom fanns!

Tekniken möjliggör självklart även att ni kan få ut all sorts statistik som ger er full koll på er kaffeförbrukning. Dessutom kan vi hantera en hel del inställningar i era kaffemaskiner på distans, vilket både underlättar eventuella justeringar i recept och menyval. Smakgaranti på riktigt! 

 

Våra kaffemaskiner

Fikalösningar för sötsugna

En gobit till kaffet hör ofta till och med en egen Convinibutik på jobbet finns det alltid nära tillhands. Kanske en god kaka till kaffet, lite godis eller en glass i solen? Oavsett, hjälper vi er gärna att sätta guldkant på era fikastunder. 

I vårt sortiment hittas alltifrån svalkande glassar, proteinbars och choklad till nötter och snacks. Och, självklart även lite mer hälsosamma alternativ som sockerfritt godis och torkad frukt. 

Är ni intresserade av en Convinibutik för att komplettera er kaffelösning? Låt oss hjälpa er!

 

Till Convinibutiken

Vårt arbetssätt

Snabbt, smidigt och personligt

Vi vet att flexibilitet och smidighet är viktigt för våra kunder. Med vårt- beställningsfria förfarande - ser vi därför till att ert kaffeförråd fylls på kontinuerligt och per automatik med det sortiment som just ni har valt. Våra omtyckta produktspecialister och kaffeansvariga säkerställer att ni har tillgång till det bästa sortimentet som för tillfället finns att få tag på. Vi vågar även påstå att vi har Sveriges vassaste och mest meriterade teknikteam, med en inställelsetid som är snabbast i branschen - vilket ger en stor trygghet för er som kund.

All in all - du kan tryggt luta dig tillbaks med vetskapen om att du som kund hos oss är i goda händer. Med fikalösningar och kaffemaskiner i världsklass, digital teknik i framkant och som enda aktör i branschen med 100% utbildade och certifierade baristor tar vi hand om dig och er fika på absolut bästa sätt!

Sinnesschysst kaffe på kontoret? ☕

Vi finns här och hjälper dig gärna vidare till en smidigare och mer flexibel kaffelösning! Dessutom vågar vi påstå att vi har branschens snabbaste inställelsetid. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!