Hur Convini är du?

Bra relationer betyder allt och din relation med oss på Convini bygger på att vi delar vissa grundläggande värderingar, spelregler och har rimliga förväntningar på varandra och framtiden. Därför är det intressant att få en aning om hur vi matchar varandra. Gör vårt snabbtest och se!

Convinis snabbtest

1. Genom sitt tydliga ställningstagande, sin attityd och sina värderingar blir hon/han någon du litar på och respekterar. Likadant är det företag du gillar. De måste stå för något på riktigt och följa sina värderingar för att man ska gilla dem. Håller du med?

Ja Nej


2. En värdering som fungerar som vår inre kompass på Convini är ”mod”. Mod för oss är till exempel att våga tänka nytt och ompröva gamla arbetssätt när det behövs. Har du ”mod” att testa nya saker och ifrågasätta sånt som kan göras bättre?

Ja Nej


3. Vi brukar säga att vi har en ”bjussig” kultur på Convini. Det där handlar om att vara reko mot varandra och alltid försöka ge det lilla extra, i relationen med kunderna och med varandra på jobbet. Skulle man kunna beskriva dig som ”bjussig”?

Ja Nej


4. Vi beskriver jobbet på Convini som en resa i personlig utveckling. Det innebär att du ibland får utmaningar som gör att du måste lämna din egen komfortzon och anpassa dig efter nya situationer. Ser du det som en möjlighet att växa professionellt och som person?

Ja Nej


Facit
Har du svarat ”ja” på alla frågorna och dessutom har vad som krävs i din yrkesroll? Då har vi hittat varandra. Gå in under ”Lediga jobb” och se om du hittar en tjänst som passar dig eller skicka oss din spontanansökan för framtiden.