Jura kaffemaskiner

Kaffe i världsklass för moderna företag

Vill ni erbjuda kaffe i världsklass för såväl medarbetare som kunder? Då kan ni lita på att våra kaffemaskiner från Jura sköter jobbet effektivt och med schweizisk precision. Jura har sedan 1930-talet tillverkat automatiska kaffemaskiner där deras ingenjörer och designers genom åren har vidareutvecklat produkterna till något utöver det vanliga. Hos oss på Convini hittar ni Jura kaffemaskiner med toppmodern teknologi och prisad design!

 

Läs mer om våra fikalösningar

  • Alla
Jura kaffemaskiner

Toppmodernt och användarvänligt utan att tumma på design

Juras kaffemaskiner kommer med toppmodern teknik och övertygar inte bara med mångsidighet och modern design utan även med precisa smaker. Vår Jura x10 är exempelvis utrustad med toppinnovationen ”Professional Aroma Grinder” som ger ett perfekt malresultat av kaffebönorna med jämn och stabil smakkvalitet under hela arbetsdagen. 

De geniala tekniska finesserna utvecklade av schweiziska ingenjörer slutar inte bara där. Det finns även möjlighet att koppla ihop kaffemaskinen med Juras egna app! Med appen får du bland annat enkelt koll på när det är dags att tömma behållaren med sump eller fylla på med mer kaffebönor. Bekväm funktionalitet och teknologi som gör det enkelt att underhålla espressomaskinen.

blue ring

Kompakta espressomaskiner från Jura

Har ni ett litet kontor eller behöver ni en espressomaskin i världsklass till kundytan som ger ett bra första intryck? Våra Jura kaffemaskiner är lättplacerade och kompakta i storlek vilket gör dem populära på flera kontor och arbetsplatser. Dessutom är de tysta, snabba och snygga! 

Intresserad av en Jura kaffemaskin?

Vi hjälper er gärna att hitta den bästa tänkbara kaffelösningen för just er arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!