La Cimbali kaffemaskiner

Handbyggda espressomaskiner från Milano!

Italienskt hantverk som levererar kopp efter kopp av högsta kvalitet. Det är vad du kan förvänta dig av La Cimbalis kaffemaskiner. Sedan år 1930 har de försett världen med manuella och helautomatiska espressomaskiner. Det gör dem till en av världens största tillverkare. I närmare 20 år har vi samarbetat med La Cimbali vilket vi är otroligt stolta över. Convini är dessutom unika med att erbjuda våra kunder de italienska underverken som La Cimbalis kaffemaskiner är.

 

Är ni riktiga kaffeälskare på kontoret med olika preferenser och smak? Då är en kaffemaskin från La Cimbali rätta valet!

 

Läs mer om våra fikalösningar

  • Alla
La Cimbali

Automatiserad och mångsidig funktionalitet

Alla har vi olika preferenser när det kommer till kaffe. Vissa vill njuta av en uppiggande espresso på morgonkvisten och andra föredrar en skummig cappuccino till eftermiddagsfikat med kollegorna. Med en helautomatisk espressomaskin från La Cimbali kan ni njuta av mångsidig funktionalitet där det finns goda möjligheter till personlig anpassning. 

 

Maskinerna kommer dessutom utrustade med den senaste tekniken. Både när det kommer till användarvänlig touchskärm och automatiska rengöringsprogram samt avancerat mjölksystem och självkalibrerande kvarnar.

blue ring

Personligt anpassad espressomaskin från La Cimbali

Tillsammans hjälper vi er att sätta ihop ett produktutbud av varma drycker som faller era medarbetare i smaken. Från uppiggande espresso och cappuccino, till te och varm choklad. Du kan till och med bestämma om du vill ha varm eller kall skummad mjölk i ditt kaffe. För optimal användarvänlighet finns det dessutom möjlighet att med både bild och film illustrera ert valda dryckesutbud i maskindisplayen.

Bra, eller hur?

Vill du veta mer om La Cimbalis unika kaffemaskiner?

Vi hjälper er gärna att hitta den bästa tänkbara kaffelösningen för just er arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!