Kersh Kaffe

Ett kafferosteri med passion för hantverk och råvara

Servera ett hantverksrostat premiumkaffe på kontoret!

Kersh Kafferosteri startade på Södermalm 2010 med en liten handvevad trumrost som Aadel Kersh hade fått av sin farmor i Palestina. På gasspisen började Aadel experimentera med att rosta kaffe samtidigt som idéen om att starta ett riktigt kafferosteri växte fram. Kaffet rostas idag i det nya rosteriet i Gustavsberg med en Joper rostmaskin från Portugal. Idén är att rosta kaffebönor som kommer från enskilda gårdar och kooperativ, områden där kaffebären vuxit och förädlats under schyssta omständigheter med vördnad för både kaffebönderna och miljön. Hållbart hela vägen till kaffekoppen med kärlek för råvara och passion för hantverk.

Kaffekultur med Convini & KERSH KAFFE

Kersh Kafferosteri

Hållbart, småskaligt och lokalt

Kersh Kafferosteri leverar sitt goda kaffe till några av Stockholms populäraste cafér och restauranger. Vi är såklart superstolta över att vara ensamma om att erbjuda kaffe från Kersh Kafferosteri till kontor och arbetsplatser. Vill du också höja kaffeupplevelsen på kontoret med ett lokalt hantverkskaffe?

Några populära ställen där Kersh Kaffe finns.

  • Designtorget
  • Urban Deli
  • Artipelag
  • Pom & Flora

 

blue ring
Hållbarhet

Convini älskar kvalitet och hållbarhet

Att arbeta hållbart och med omtanke för kaffebonden är lika viktigt för oss som det är för Kersh Kaffe.

Vi vill att ni ska kunna njuta av hållbart, unikt och extra gott kaffe med minimalt klimatavtryck och som har odlats i schyssta förhållanden. Därför är 95 % av kaffet vi levererar till kontor och arbetsplatser hållbart certifierat! 

Dessutom när vi kommer ut till er arbetsplats för att fylla på med mer kaffe så gör vi också det  så miljövänligt vi kan med eldrivna transportbilar och 100 % fossilfria bränslen.  

 

Vårt hållbarhetsarbete

Är du intresserad av att dricka ett bättre kaffe på kontoret?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!