Passion för kaffe sedan 1994

Passion för kaffe

En personlig kaffeleverantör

Sedan starten av vår kafferesa 1994 har vi på Convini strävat efter att förändra kaffekulturen på Sveriges arbetsplatser. Då var tankesättet nytt och smått revolutionerande. Vi ville då - precis som idag - att det ska vara speciellt att vara kund hos oss. Kaffe på jobbet ska och kan definitivt vara lika gott som på ditt favoritcafé. Tillsammans med våra kunder har vi legat i framkant och utvecklat marknaden för kaffet på våra svenska arbetsplatser, något vi är väldigt stolta över.

Mer än bara kaffe på jobbet

För oss är det självklart att våra kunder ska kunna förvänta sig det där lilla extra och vi ger oss inte förrän ni är mer än nöjda! Våra populära baristaevents och kaffeskolor är några exempel på aktiviteter som vi gärna genomför tillsammans med er. Relationer och möten med människor kommer alltid att vara ett viktigt inslag i vår vardag. Personlig service och ett nära samarbete är nyckeln till en fikalösning i världsklass. Vårt arbetssätt och koncept har kopierats av många i branschen, men det kan som bekant bara finnas ett original. 

 

 

 

Varför Convini?

  • Vi erbjuder helhetslösningar med både kaffe, mat, frukt och vatten
  • Vi är ledande inom hållbarhet, med målet att bli klimatpositiva år 2025
  • Vårt kaffesortiment är hållbart certifierat
  • Vi erbjuder marknadens främsta kaffemaskiner och espressomaskiner
  • Vi har branschens snabbaste inställelsetid vid akuta fel
  • All vår kaffepersonal är certifierade baristor enligt Specialty Coffee Association
  • Och, vi ger oss inte förrän ni är nöjda, smakgaranti på riktigt!

Är du intresserad av att veta mer?

Vi finns här och hjälper er gärna vidare till bästa tänkbara kaffelösning för just er arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

yellow ring