Det här är vi

Vi är ett Great Place To Work!

Vi är stolta innehavare av Great Place To Work® certifiering som arbetsgivare, sedan 2022. En viktig kvalitetsstämpel för oss, och en trygghet för dig som söker dig till oss. Det betyder att vi har schyssta arbetsvillkor, vi har våra kollektivavtal på plats och vi erbjuder på det stora hela en god arbetsmiljö. Dessutom har vi ett högt engagemang hos våra medarbetare, som alla visar på en stor vilja att vara med och bidra till vårt företags framgång.

Logo 2023

Vårt arbetsgivarlöfte

Convini är vi. Människorna som arbetar här. Ett prestigelöst gäng som präglas av goda relationer, serviceanda och professionalism. Och en ständig drivkraft att utvecklas. Med en kultur som andas gemenskap, glädje och lösningsfokus erbjuder vi dig stort utrymme för eget ansvar och möjlighet att påverka genom egna initiativ. Det är i den andan vi gör vår gemensamma resa, där vi varje dag tänker nytt och utmanar oss själva. 

Följ med oss, vi behöver dig! 
Tillsammans utvecklar vi ett fantastiskt företag 
- nu och i framtiden.

Framgång för oss

Vad är framgång enligt dig? För oss är det att jobba för ett företag med en attraktiv produkt som skapar framåtrörelse. Men det är också den interna stoltheten och energinivån som man känner när man kliver innanför dörren, likväl som glädjen man delar med sina drivna, engagerade och ansvarsfulla kollegor. Håller du med? Då kan vi lova dig framgång hos oss!

Personlig utveckling

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi är måna om att behålla och utveckla dem som finns hos oss. Detta gör vi genom att uppmuntra till att söka nya roller internt. På så vis behåller vi våra medarbetare över tid, på samma gång som vi sprider kompetens inom företaget. Alla våra lediga tjänster annonseras i våra interna kanaler och finns tillgängliga för alla att söka – hos oss är det bara du själv som sätter gränserna för ditt nästa steg i karriären!